Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Wednesday, March 2, 2011

Akim & Stacy bercinta?

Hurm sejak bila jadi blog gossp pulak nie :)
hehehe sekali sekala cerita pasal artis ape salah nye kan.

Akim & Stacy? hurmmm kalaula la betul betul benda nie terjadi mesti ramai peminat Akim
akan Bengang kan tapi jng risau sebab buat masa ini mereka masih menafikan hubungan ini
kata nye hanyelah hubungan kerja semata mata..

Untuk tahu kisah selanjutnye sila la clik ke laman ini Akim & Stacy bergabung melatopsss

Di tengahari yg panas nie jom kita makan Cornetto!!


12 comments:

-kak LiMaH- said...

glurppppppppppppppp

coneto tgah ari nie...
sedap tuh

atty's said...

makan kan utk kty connerto satu ye elly

Dee said...

belanja cornetto 1 elly..tp lps dee baik batuklah..hehehe..

wahida said...

oklah tu dorang bercinta...sama2 single...

ko x nak belanja aku ke kak?

eLLy said...

kak Limah.. alamak gerun la tengok gambar you ;p


Kak atty, saya akan makankan 2 terus just for you ;p


Dee, aku pun tengah batok lagi nie :(

eLLy said...

Wahida, betul betul betul ..
single sama single ;p

Mamaleesya said...

tiba-tiba lapar cornetto

eLLy said...

mamaLeesya, so ape lagik sila la terjah ke kedai yg berdekatan ;p

sw33tdarling said...

lamanya tak makan cornetto...

Redbloodsnow said...

SUKE STACY TP X SUKE ADAM..HUHU :D

eLLy said...

Amy, nanti kita dating kita makan corneto ye ;p

eLLy said...

Zie, Adam ke akim? huhuhu