Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Thursday, March 17, 2011

It's Lunch time

Kawan2 jom gi makan, tapi nie gambar my dinner semalam.
Ikan bakar belakang Istana.. emmm sedap sehingga menjilat pinggan :) 

Sebenar nye kat opis ini ade ibu mengandung teringin nak makan ikan bakar.
Semalam eLLy yg gi makan dng MyLuv dulu, kami gi survey tempat gitu.
eLLy dah pernah kesini berkali kali tapi skarang jalan dah bersimpang siur
pasal tu kami gi survey jalan dulu,nanti senang la eLLy nak jadi pemandu pelancong ;)

Lepas makan kami vroOom ke KLCC. Jom tengok wayang!!

 

14 comments:

rATu kEBaYA said...

ikan bakar sedapnya...

eLLy said...

Aishah.. yeszaaa terbaik wok!!

-oP_ida- said...

akak..nie kan kew IKAN TERUBUK bakaq.....

wowww..kalO kat umah nie selalunya bpanggang ikan nie...
buat BUDU perah asaM limau campor bawang cili api skit kan...

wowww terangkat toin..toin...

sw33tdarling said...

kejamnya kamu wahai elly... orang ngandung yg teringin, ko yg pi rembat dulu... hahahahaha

mummysyafie said...

betul..selera ibu mengandung harus dilayan dulu

diLL said...

mcm best jew.. ;(

eLLy said...

OP_IDA
teetttt salah ;)
Itu ikan talapia merah :)
tapi klu dapat terubok memang terbaik wok!!


Amy,Nor
aku gi survey kawasa takut sesat kesian kat mak buyung ;p

eLLy said...

diLL, bukan mcm tapi dah memang bestttt :)

akubiomed said...

Tidak makan ikan hanya mampu melihat sahaja :-)

rasp said...

yummylicious...sehingga menjilat jari!

eLLy said...

akubiomed, hurmm mana ade kucing yg tak makan ikan.. huahuahuahua

eLLy said...

Rasp, yeszaaa sedapp oOOo

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

akak nanti klu eida ada meeting kat kl..moh kita lunch sesama kat belamy tue..sedap taw sotong bakar dia...huhuhu merembes...

eLLy said...

Eida, boleh je .. akak pun dok merembes aiq lioq ;p