Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Thursday, March 10, 2011

Semalam

Semalam i call you, u tak answer... huhuhu menyanyi ria
Sorry guys semalam tak de mood nak buat BW.. bukan saja2 tak nak BW
Semalam badan nie rasa sengal2 sangat..maklum la dah dekat 2 minggu lebih badan nie
tak berapa sihat.. demam tak kebah pastu batuk tak henti2.
Tambah pulak jari jemari ku ini sengal sengal je

Memula sendiri picit.. ala setakat tekan tekan gitu je.  tapi mana boleh tahan.
Maka dng itu semalam lepas kerja eLLy terus terjah The Mall. Kita buat foot reflexology!!
kat sini ade dua kedai reflexology satu from China satu from Thai. eLLy pilih yg from Thai
Sawadikappppp !!!!!

Mcm tak sopan je letak gambar kaki kan, so eLLy tepek la carta foot reflexology nie.
Klu nak di ikut kan carta nie semua bahagian badan ku ini sakit.
Tekan kiri sakit tekan kanan sakit..tekan tgengah tengah pun auuww sakitt..
lepas urut nak kata 100% recover tak jugak .. tapi kira okey la dari sebelum nie. 

So sesiapa yg nak buat foot reflexology kat The Mall calling2 je la

18 comments:

NM02 said...

la... p the mall ker? dokek dah ngan den ni ha. ai selalu urut badan atau kaki kat tesco. ari tu masa p the mall, teringin nak wat kat tmpt thai tu, tmpt dia romantik tu kan.. yg gelap dalam tu kan? kan kan kan???

ke yg tu china punya?? ai kompius nok

diLL said...

ihihi.. ssh da nk jumpa yg betul2 leyhh bt foot refleksologi ni..

nanonano said...

penah try kak..
rasenye semua tempat dia tekan rase saket
means byk la penyakit gtu ke gane? hahahha

Y u Z z 9071 said...

oo calling2 eh...

bagi la no hp kak ;P

eLLy said...

Reena, Thai kat atas .. yg cino tu kay bawah.. ko gi atas ke bawah?

nanti nak gi ko calling2 aku ye
(mintak no kat Wahida)

eLLy said...

diLL, tempat yg akak pergi nie best!!

eLLy said...

Nano, yep kata la klu dia tekan tapak kaki bahagian tengah.. makna nye ade la yg tak kena kat usus or buah pinggan kita .. tak semesti nye penyakit kronik.. ade gak penyakit yg manja2 gitu.. angin ke, urat tegang ke..

eLLy said...

Yuzz, aik how come you takde my number?

rATu kEBaYA said...

tak pernah try lagi.. kalau sengal badan suruh kakak ku urut saja....

Redbloodsnow said...

eee syorga wooo buat foot reflexology. zie teringat arr nk buat. tp takde yg nk temankan :(

rasp said...

mmg lega dpt buat reflex nie kan...

eLLy said...

Aishah, syok la ade org yg tolong urut kan..


Zie, Mai sini akak teman kan


Rasp, perghhhh legaaa ..

Dee said...

actually kan elly..yg from china lagi bagus tau..dee dah rasa dua2..

The Bee And The White Roses said...

urut kaki tu best..terutama kalau lepas shopping sakan..hik3

mummysyafie said...

dulu mak aku suka urutan cina..tapi mmg betul berkesan taw tapi ada sedikit sakit la

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sama la kak...eida hari nie baru dapat BW....kaki saket jugak sebab berjalan xhenggat...

eLLy said...

Dee, ye ke? yg tempat cina tu leceh sikit coz dorang tak paham kita ckp ape ;(


Bee, wakakakaka betul betul betul

eLLy said...

Nor, sakit sakit manja gitu kan..
huhuhuhuhu


Eida, biasa baru balik honeymoon kan
;p